Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 lonchas de tocino fresco (de 25 cm de largo)
- 250 g de higaditos de pollo
- 40 g de brandy
- 4 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de tomillo seco molido
- 2 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 50 g de leche
- 150 g de cebolla en cuartos
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 15 g de sal
- 2 huevos
- 250 g de carne picada mixta (cerdo y ternera)
- 1200 g de agua (para el vapor)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 913 kJ / 218 kcal
- Protein
- 10.25 g
- Karbonhidrat
- 5.35 g
- Yağ
- 17.35 g
- Lif
- 0.55 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Compota a la antigua
2 godz. 30 min
Lactonesa (mayonesa sin huevo)
5 min
Lactonesa
5 min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Alcachofas en aceite
1 Std. 40 Min
Terrina trufada de atún y salmón
12h 10 min
Paté en croûte
10h
Galantina de pollo con yogur al eneldo
3 Std. 25 Min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15 min
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min