Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 8 lonchas de tocino fresco (de 25 cm de largo)
- 250 g de higaditos de pollo
- 40 g de brandy
- 4 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de tomillo seco molido
- 2 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 50 g de leche
- 150 g de cebolla en cuartos
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 15 g de sal
- 2 huevos
- 250 g de carne picada mixta (cerdo y ternera)
- 1200 g de agua (para el vapor)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 913 kJ / 218 kcal
- Protein
- 10.25 g
- Karbonhidrat
- 5.35 g
- Yağ
- 17.35 g
- Lif
- 0.55 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Dulce de membrillo casero
7 godz.
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96 Std. 20 Min
Sal para carnes
5min
Paté en croûte
10 Std.
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5 Std.
Alcachofas en aceite
1 godz. 40 min
Rillettes de cerdo
2 Std. 10 Min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15 Std. 15 Min
Paté de chorizo
1 godz. 20 min
Paté de higaditos al oporto con higos
5h 15 min
Paté de higaditos de pollo
4h 15 min
Riñones al jerez
1 godz.