Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa madre
- 120 g de harina
- 75 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
Pan de maíz
- 250 g de harina de maíz
- 130 g de harina de fuerza
- 270 g de agua
- 15 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de sal
- 12 - 15 cubitos de hielo
Piquillos
- 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- 40 g de vino blanco (manzanilla o jerez seco)
- 30 g de vinagre de vino blanco
- 400 g de pimientos del piquillo en tiras
Sardinas
- 16 sardinas frescas enteras limpias (de aprox. 100 g)
- 2 - 3 pellizcos de sal gorda
- Besin Değeri
- şuna göre 1 ración
- Kalori
- 2243 kJ / 537 kcal
- Protein
- 33.77 g
- Karbonhidrat
- 48.24 g
- Yağ
- 23.06 g
- Lif
- 3.39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Brioche
8 godz.
Pan de maíz (Broa de milho)
3h 30min
Pan integral con muesli
4 Std.
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16h 50min
Pan de soda irlandés
35 Min
Pan de molde con tomate y semillas de sésamo
3ωρ.
Pan rústico
2 Std.
Masa para empanadillas
1h 40min
Panecillos bretzel
5 Std. 30 Min
Pan plano de centeno
2h 10 min
Pan de ajoblanco y pasas
3 Std. 20 Min
Pan básico
3h 45min