Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hähnchen
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 70 g Mehl
- 20 g Speisestärke
- 1 TL Backpulver
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1000 g Hähnchenflügel
Sauce
- 5 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g hellbrauner Zucker
- 60 g Reisessig
- 60 g Honig
- 30 - 50 g Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- 30 g Ketchup
- 15 g dunkle Sojasauce
- 15 g Sesamöl
- Öl zum Frittieren
- 1 EL Sesam zum Bestreuen
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3427 kJ / 818 kcal
- Protein
- 61 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2h
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25min
Ramensuppe mit Hähnchenbrust
2h 10min
Hühnchen Katsu Curry mit Reis
1h
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Korean BBQ Poutine
4h 30min
Jiaozi
1h 30min
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1h 15min
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1 Std. 40 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1h
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 min