Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hähnchen
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 70 g Mehl
- 20 g Speisestärke
- 1 TL Backpulver
- 2 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 1000 g Hähnchenflügel
Sauce
- 5 Knoblauchzehen
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 50 g hellbrauner Zucker
- 60 g Reisessig
- 60 g Honig
- 30 - 50 g Gochujang (koreanische Chilipaste), nach Geschmack
- 30 g Ketchup
- 15 g dunkle Sojasauce
- 15 g Sesamöl
- Öl zum Frittieren
- 1 EL Sesam zum Bestreuen
- 2 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen (5 mm), zum Bestreuen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3427 kJ / 818 kcal
- Protein
- 61 g
- Karbonhidrat
- 49 g
- Yağ
- 41 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bibimbap (Rindfleisch-Reis-Bowl)
1 godz. 10 min
Hühnchen Katsu Curry mit Reis
1 godz.
Butter Chicken
50min
Hähnchen Teriyaki
2 godz.
Buns gefüllt mit Schweinefleisch (Nikuman)
2 godz.
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2 godz.
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1 godz.
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 godz.
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40 min
Rippchen süß-sauer (糖醋排骨)
40 min