Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Hackbällchen
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei
- 35 g Paniermehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
Zwiebelsuppe und Fertigstellung
- 180 g rote Zwiebeln, halbiert
- 40 g Öl
- 50 g Tomatenmark
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
veya 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 Prise Pfeffer
- ½ TL Paprika edelsüß
- 25 g roter Portwein
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1318 kJ / 315 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 1.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulaschsuppe
1h 15min
Kohlsuppe
45min
Sauerkraut-Eintopf
35min
Hackbällchen-Suppe
35min
Erbsencremesuppe
40min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Garnelenklößchen-Suppe
20min
Knoblauchsuppe mit Hackfleischklößchen
50min
Buttermilchsuppe
35min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40min
Makkaroni-Hackfleisch-Suppe
50min
Paprika-Rindfleisch-Eintopf
50min