Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 375 g di farina tipo 0
- 125 g di farina di grano duro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1454.2 kJ / 347.3 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pagnotta casereccia
5h 10min
Pane integrale ai semi vari
4sa 10 dk
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Pane toscano con lievito madre
5j
Pane integrale
3h 15min
Pane al rosmarino e salvia
18h
Pane tipo ciabatta
26u.
Preimpasto per pane
24h 30min
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4j
Polka (pane francese)
5j
Lievito madre
72h 15min