Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 375 g di farina tipo 0
- 125 g di farina di grano duro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1454.2 kJ / 347.3 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane rustico ai semi
1j 30 menit
Baguette tradizionale
15h 35 min
Pizza di pasqua dolce
3sa
Ciriola romana
10 Std. 50 Min
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Lievito madre
72u. 15min
Pane con farina di mais
5h 5 min
Fette biscottate
5 Std. 50 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1j
Pane integrale ai semi vari
4 godz. 10 min
Pane toscano con lievito madre
5h
Pagnotta casereccia
5h 10 min