Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g di acqua
- 100 g di lievito madre, precedentemente rinfrescato e a pezzi
- 375 g di farina tipo 0
- 125 g di farina di grano duro
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1454.2 kJ / 347.3 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 3.7 g
- Lif
- 4.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane tipo ciabatta
26sa
Pane al finocchietto selvatico e pepe
4h
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Panini venostani
3 Std.
Maritozzo romano
11 Std.
Pane al rosmarino e salvia
18 Std.
Pane al lardo e timo
4h 50min
Lingue croccanti ai cereali
3 Std.
Pane toscano con lievito madre
5h
Lievito madre
72h 15min
Torta al testo
1j
Pagnotta casereccia
5 Std. 10 Min