Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
veya 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 2 g
Alternatif tarifler
Purè di patate nature
55 min
Gnocchi di patate
1 Std. 15 Min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane rustico
2h
Pane tipo ciabatta
1h 45min
Pane rustico
2h
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Pane veloce
1 Std. 15 Min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
panini al latte
2 Std. 5 Min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pane a torciglione veloce
40min