Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
veya 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 2 g
Alternatif tarifler
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Panini Varoma
2h 15min
Pane ticinese
1h 50 min
Pizza alle zucchine
1hod. 45min
Pane tipo ciabatta
1hod. 45min
Pane vodese con croce
13 Std. 30 Min
Pane rustico
2 Std.
Pane a torciglione veloce
40 Min
panini al latte
2 godz. 5 min