Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 175 g di latte
- 175 g di acqua, tiepida
-
½
cubetto di lievito fresco (circa 20 g), sbriciolato
veya 1 bustina di lievito secco (7 g) - 500 g di farina rustica, e un po' di più per cospargere
- 1 cucchiaino di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 2 g
Alternatif tarifler
Besciamella
15 Min
Pane bigio in casseruola
2h 25 min
Impasto per pizza
1h
Pane ticinese
1h 50min
Pane a torciglione veloce
40min
Pane rustico
2 Std.
Pane alle olive
2 godz. 20 min
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Mini plumcake allo yogurt
40min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11 Std.
Pane veloce
1h 15 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min