Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 260 g di acqua e un po' di più per il forno
-
15
g di lievito di birra fresco
veya 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato - 15 g di zucchero semolato
- 500 g di farina di grano
- 15 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino colmo di sale fino
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 1398 kJ / 327 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 63 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Pane tipo ciabatta
1 Std. 45 Min
Pane al latte
2h 20 min
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2 Std. 30 Min
Panini del 1° Agosto
1 Std. 10 Min
Pane paesano
3hod.
Focaccia alla farina di farro
Değerlendirme yok
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Pane alle olive
2h 20 min
Pane a fisarmonica alle erbe
1h 20min
panini al latte
2h 5 min
Pane ticinese
1 Std. 50 Min
Pane a torciglione veloce
40min