Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
De véspera
- 100 g massa-mãe
- 100 g farinha
- 100 g água
- Azeite q.b. p/ untar
Pão
- 250 g água
- 550 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1636 kJ / 392 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão de mafra com massa-mãe
21h
Carcaças de espelta
23h 40min
Massa-mãe em pó
24hod.
Pão rústico
2h
Pão de água
4h
Massa-mãe de centeio
120 godz. 20 min
Pão de centeio e banha
16 Std. 10 Min
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20min
Baguetes
15 Std.
Pão de lavrador
16h 15 min
Massa-mãe
360h