Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
De véspera
- 100 g massa-mãe
- 100 g farinha
- 100 g água
- Azeite q.b. p/ untar
Pão
- 250 g água
- 550 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 5 g sal
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1636 kJ / 392 kcal
- Protein
- 9 g
- Karbonhidrat
- 84 g
- Yağ
- 1 g
- Lif
- 3 g
Alternatif tarifler
Bijoux de amendoim e cereais
3 Std. 40 Min
Pão branco
15h
Massa-mãe de centeio
120h 20min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20min
Pão Venezia
17h 10min
Massa-mãe em pó
24 Std.
Papo-secos com massa-mãe
48 Std.
Baguetes
15h
Massa-mãe
360h
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Massa-mãe de trigo e maçã
72h 20min
Pão de mafra com massa-mãe
21 godz.