Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g água
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 1 c. sopa de folhas de alecrim
- 70 g azeitonas pretas s/ caroço
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 64.5 g
- Yağ
- 5.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 309 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Húmus de tomate seco com crackers
1h 15min
Chutney de pera e mostarda
45min
Focaccia recheada
1 Std. 25 Min
Focaccia de sardinha
1h 20 min
Focaccia com mozarela, tomate e pesto
3 godz. 20 min
Focaccia com azeitona e alecrim
72h
Galete de tomate
45min
Pão pita com falafel
10 Std.
Ciabatta com azeitonas
1h 30min
Húmus
10 min
Molho pesto
5min
Focaccias
2h