Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g água
- 15 g azeite, mais q.b. p/ untar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco (8 g) - 400 g farinha tipo 65
- ½ c. chá de sal grosso, mais q.b. p/ polvilhar
- 150 g tomate seco, em óleo cortado em tiras
- 1 c. sopa de folhas de alecrim
- 70 g azeitonas pretas s/ caroço
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1472.3 kJ / 351.9 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 64.5 g
- Yağ
- 5.9 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 6 g
- Sodyum
- 309 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia de sardinha
1 godz. 20 min
Molho pesto
5min
Blinis com tomilho limão e salmão marinado
72h
Ciabatta com azeitonas
1h 30 min
Focaccia de beterraba com salmão fumado
2h 15min
Bolachas de tomate seco e alecrim
30 Min
Falafel verde com molho de requeijão
8h
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1h 50min
Gressinos com dip picante de abacate
1h 30 min
Focaccias
2 godz.
Focaccia com azeitona e alecrim
72h
Pão naan
1 Std.