Cihazlar ve Aksesuarlar
山藥紅糯米雞湯
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 5 dk
4 人份
Malzemeler
-
薑 切片10 克
-
紅棗 洗淨,泡水20 克
-
紅糯米 洗淨,浸泡3小時、瀝乾70 克
-
帶皮帶骨雞腿肉 切塊(約4公分),先以熱水川燙去血水400 克
-
水700 克
-
新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)250 克
-
鹽¾ 茶匙
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 人份
Protein
22.2 g
Kalori
1182.6 kJ /
282.9 kcal
Yağ
9.3 g
Lif
2 g
Karbonhidrat
27.3 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
這樣吃最美
10 Tarif
Tayvan
Tayvan