Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 60 g di farina
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 15.5 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Riso con pollo e verdure
30 min
Impasto per pizza
1 godz.
Focaccia con pomodori
40min
Tiramisù
5h 40min
Orecchiette e broccoli alla marinara
45 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40min
Ragù di carne alla bolognese
1h 30min
Cornetti con carne macinata
30 min
Pollo con purea di patate
1 godz. 15 min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40min
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min
Risotto zucca e pancetta
25 min