Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 - 60 g di farina
- 600 g di carne di vitello a fette (circa 10x15 cm)
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 - 2 spicchi di aglio, a piacere
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di vino bianco
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1298 kJ / 310.2 kcal
- Protein
- 34.1 g
- Karbonhidrat
- 8.3 g
- Yağ
- 15.5 g
- Lif
- 1.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta di mele
1 Std.
Involtini di vitello
35 Min
Salsiccia con salsa alle cipolle e verdure al forno
45 Min
Zuppa di carne trita e lenticchie con purea di patate
Değerlendirme yok
Polpette al sugo
45 Min
Spezzatino di manzo
1h 50min
Spezzatino di manzo con piselli e patate
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2h
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 Min
Polpette di carne in salsa di funghi
35 Min
Cotechino e lenticchie
1 Std.
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 Min