Pasta ricotta e pomodorini
TM5 TM6

Pasta ricotta e pomodorini

4.3 (3 değerlendirme)

Malzemeler

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di cipolla in quarti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 450 g di pomodoro ciliegino a metà
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g pasta secca tipo farfalle
  • 100 g di insalata valeriana tipo songino, lavata e asciugata
  • 200 g di ricotta fresca, scolata dal siero

Besin Değeri
şuna göre 1 porzione
Kalori
1807 kJ / 432 kcal
Protein
15.9 g
Karbonhidrat
63.4 g
Yağ
14.5 g
Lif
4.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler