Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g de agua
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para untar
-
20
g de levadura prensada fresca
veya 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (8 g) - 400 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal gruesa, y un poco más
- 150 g de jitomate deshidratado en aceite, cortado en tiras
- 1 cucharada de romero fresco, sólo las hojas
- 70 g de aceitunas negras deshuesadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1222 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yogur natural
11h 10min
Masa para pasta fresca
1 Std.
Hogaza rústica
24 Std.
Pan de leche
2 Std. 20 Min
Quiche lorraine
45 Min
Pasta fresca de betabel
25 Min
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30 Min
Scones de especias
30 Min
Pasta quebrada
5 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1 Std.
Focaccia - Demo presentadores
35 Min