![Focaccia de romero y jitomate deshidratado Focaccia de romero y jitomate deshidratado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C9E0F15B-8BE6-4376-B8D5-74503C09AAD9/Derivates/D6CFBA59-11C8-42AF-ABC6-A50266991084.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g de agua
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para untar
-
20
g de levadura prensada fresca
veya 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (8 g) - 400 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal gruesa, y un poco más
- 150 g de jitomate deshidratado en aceite, cortado en tiras
- 1 cucharada de romero fresco, sólo las hojas
- 70 g de aceitunas negras deshuesadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1222 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baguette
3 Std. 45 Min
Bagels
2h
Pan de frijol
1h 40min
Garabateado de frambuesa y chocolate blanco
2 Std. 30 Min
Pan de elote
2h
Chiles en nogada
1 Std.
Pan de brioche
5h
Focaccia de jitomate
1 Std.
Pizza con arúgula y tomate seco
50 Min
Focaccia - Demo presentadores
35 Min
Focaccia con cebolla, aceitunas y romero
1 Std.
Hogaza exprés
50 Min