Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 240 g de agua
- 15 g de aceite de oliva, y un poco más para untar
-
20
g de levadura prensada fresca
veya 2 cucharaditas de levadura seca instantánea (8 g) - 400 g de harina de trigo
- 1 ½ cucharadita de sal gruesa, y un poco más
- 150 g de jitomate deshidratado en aceite, cortado en tiras
- 1 cucharada de romero fresco, sólo las hojas
- 70 g de aceitunas negras deshuesadas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1222 kJ / 291 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 51 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Quiche Lorraine
1h 20min
Pan de caja con semillas de amapola
2h 10min
Pan blanco
1 Std. 40 Min
Hogaza rústica
24h
Pan de caja blanco
2h
Baguette
10 Std. 40 Min
Focaccia de jitomate
1h
Quiche de calabacitas y jamón de pierna
1h
Hojaldre rápida
1h 20min
Pasta sable
1h 50 min.
Focaccia - Demo presentadores
35min
Pasta quebrada
5min