Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pannacotta au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un peu d'eau froide
- 120 g de lait
- 70 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 130 g de crème liquide 30-40% m.g.
La mousse au chocolat noir
- 25 g de sucre en poudre
- 100 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 œufs
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 909.2 kJ / 218.5 kcal
- Protein
- 5.2 g
- Karbonhidrat
- 12.8 g
- Yağ
- 16.3 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
SEPTEMBRE Dôme au chocolat et cœur vanille - Laurent Clément
12h
Verrines choco-caramel-speculoos
3u. 40min
Délice au Carambar
2h 30 min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1h 30min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Pannacottas after eight
5h 35min
Pannacotta aux 3 chocolats
2h 30 min
Mousse vanille-pomme
7h
Gâteau mousse au praliné
13u.
Pannacotta aux myrtilles
4 Std. 30 Min
Entremets façon tiramisu
5h
Délice pomme-speculoos
12h