Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre à rôtir
- 600 g de viande de veau, sans nerf, sans os, émincée
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 15 g de farine
- 120 g d'eau
- 250 g de champignons de Paris frais, en tranches, coupés en lamelles
- 1 cube de bouillon de bœuf (pour 0,5 l)
- 50 g de vin blanc, sec
- 1 ½ c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 100 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- ½ bouquet de persil frais, effeuillé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1411 kJ / 338 kcal
- Protein
- 35 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 17 g
Alternatif tarifler
Ragoût de bœuf sur purée de céleri
1 Std.
Riz Casimir
45 Min
Macaronis du chalet
45 Min
Cuchaule
2 godz. 30 min
Chili con cervelas
1 Std.
Rösti bernois
40 Min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Ragoût de bœuf
1h 50 min
Sauce à salade à la française
20 min
Stroganoff
45 Min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min
Papet vaudois
55min