Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g de gruyère, coupé en morceaux (3 cm)
- 1 c. à soupe de beurre
- 1200 g d'eau
- 250 g de pâtes, sèches, type cornettes
- 2 ½ c. à café de sel
- 200 g de jambon, cuit, en dés
- 150 g de petits pois surgelés
- 150 g de poireaux, coupés en deux dans le sens de la longueur, en lamelles (8 mm)
- 3 œufs
- 150 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 150 g de lait
- 2 pincées de poivre, moulu
- ½ c. à café de poudre de paprika
- 1 pincée de noix de muscade, fraîchement moulue
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3291 kJ / 788 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 54 g
- Yağ
- 43 g
Alternatif tarifler
Rösti bernois
40 min
Gratin de hachis et cornettes
1h 10min
Chili con cervelas
1h
Macaronis du chalet
45 min
Gratin de l’armailli
50min
Émincé à la zurichoise
50min
Risotto alle cinque P
30 min
One pot penne-poireaux
30 min
Linguine saumon et vodka
20 min
Papet vaudois
55min
Riz Casimir
45 min
Papardelles à l'émincé de poulet et de poivrons
40 min