Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 700 g di acqua
- 1 rametto di timo fresco, Blätter abgezupft
- 2 foglie di alloro secche
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, Blätter abgezupft
- ¾ di cucchiaino di sale, nach Belieben
- 600 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi, in Stücken (2 cm)
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato, nach Belieben
- 300 g di carote, in Scheiben (5 mm)
- 200 g di porri, in Scheiben (5 mm)
- 300 g di funghi champignon, geviertelt
- 20 g di burro
- 15 g di farina
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe macinato
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 37 g
- Karbonhidrat
- 10 g
- Yağ
- 6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Indian Butter Chicken veloce
45 Min
Soupe de chalet
40 Min
Chili con carne
40 Min
Involtini di vitello
35 Min
Coq au vin
2 Std.
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Stufato di maiale alla greca
Değerlendirme yok
Filetto di maiale in salsa di senape
30 Min
Zuppa di patate dolci e pomodori con crostini al curry
40 Min
Zuppa di mais con wienerli e bürli
25 Min
Spezzatino di manzo su purea di sedano
Değerlendirme yok
Carne di manzo in salsa alla panna e funghi
1h