青蒜魩仔魚豬肉水餃

青蒜魩仔魚豬肉水餃

Değerlendirme yok
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
30 個

Malzemeler

  • 切塊(約2公分)
    20 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 3 大匙
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 依魩仔魚鹹度調整
    ¼ - ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 豬絞肉
    300 克
  • 純芝麻油
    20 克
  • 青蒜 切蒜花
    100 克
  • 魩仔魚 洗淨備用
    120 克
  • 水餃皮
    30 張

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 個

Protein 2.9 g
Kalori 236.3 kJ / 56.5 kcal
Yağ 2.2 g
Lif 0.3 g
Karbonhidrat 5.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...