Cihazlar ve Aksesuarlar
青蒜魩仔魚豬肉水餃
Hazırlık 20 dk
Toplam 55 dk
30 個
Malzemeler
-
薑 切塊(約2公分)20 克
-
米酒1 大匙
-
水3 大匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
鹽 依魩仔魚鹹度調整¼ - ½ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
豬絞肉300 克
-
純芝麻油20 克
-
青蒜 切蒜花100 克
-
魩仔魚 洗淨備用120 克
-
水餃皮30 張
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 個
Protein
2.9 g
Kalori
236.3 kJ /
56.5 kcal
Yağ
2.2 g
Lif
0.3 g
Karbonhidrat
5.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
餃子館在我家
11 Tarif
Tayvan
Tayvan