Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Les perles du Japon
- 310 g de lait
- 310 g de lait de coco
- 40 g de perles du Japon
- 60 g de sucre roux
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
La crème anglaise
- 125 g de lait
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 7 jaunes d'œufs
- 75 g de sucre en poudre
- 20 g de purée de pistache
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1529.6 kJ / 367.2 kcal
- Protein
- 6 g
- Karbonhidrat
- 26.4 g
- Yağ
- 26.4 g
- Lif
- 1.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Verrine aux perles du Japon et coulis de mangue
2h 30min
Perles du Japon au lait de coco et à la mangue
35min
Perles du Japon, coco et framboises
25 Min
Semoule au lait et à la fleur d'oranger
1h 15min
Œufs au lait au citron
5 Std.
Riz au lait amande-verveine
1h 30min
Blanc-manger aux fruits de la Passion
2h 30min
Perles du Japon mangue-pamplemousse
1h 30min
Perles du Japon à la grenade
30 Min
Semoule au lait d'amande
2 godz. 15 min
Perles du Japon coco-banane
30 Min
Crème au lait de coco
15 Min