Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 525 g de agua
- 25 g de aceite de oliva
- 20 g de levadura prensada fresca
- 420 g de harina de trigo sarraceno
- 20 g de psyllium
- 100 g de pipas de girasol
- 1 cucharadita de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 547 kJ / 131 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 19.2 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 134 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Panecillos de lino y chía
40min
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Mezcla de harinas sin gluten para repostería
5min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8 godz.
Cake de dátiles, manzana y nueces sin gluten
1 Std. 30 Min
Granola de trigo sarraceno y cacao
2 Std. 45 Min
Panecillos de semillas sin harina
45min
Pan de semillas rico en proteínas
9h
Pan de trigo sarraceno, chía y semillas
1 Std. 30 Min
Alfajorcitos de cajú y coco rallado, rellenos de dátiles
2h 15min
Carrot cake de almendra sin gluten
2h 30min
Pan crujiente de trigo sarraceno
1 Std. 30 Min