Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 300 g de farine de blé
- 3 œufs
- 3 c. à soupe de jus de citron
- 1 c. à café de sel
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe d'aneth frais, ciselé
- 25 g d'huile d'olive
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 241 kJ / 57 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Karbonhidrat
- 7.8 g
- Yağ
- 1.8 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Entrée : saumon en gravelax et blinis au sarrasin
48 godz.
Guacamole
5min
Houmous
10min
Gougères
40 min
Tzatziki
3h 5min
Focaccia au pecorino, au lard et crème d'artichaut
2h 30min
Tartare de dorade et blinis
1 godz. 35 min
Menu light - Blinis au poisson fumé, pickles d'oignon rouge et chantilly au citron
2h
Saumon gravlax à la betterave
24h
Tarama et ses miniblinis
1 godz. 45 min
Gressins à la fleur de sel, bacon et thym
1 godz. 45 min
Gougères
45 min