Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g água
- 50 g azeite
- 120 g banha, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
-
30
g fermento de padeiro fresco
veya 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 5 ovos
- 550 g farinha, mais q.b. p/ polvilhar
- 200 g bacon
- 100 g presunto
- 170 g chouriço de carne
- 100 g salpicão
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 0 kJ / 618 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 42 g
Alternatif tarifler
Pataniscas de bacalhau
50min
Folar de carnes
2h 20min
Sonhos
1h 10min
Bola rápida de carne
55min
Focaccia de sardinha
1 Std. 20 Min
Folar de Trás-os-Montes
2h 30min
Folar de Valpaços
4h 20min
Bolo podre de Castro Daire
2 Std. 35 Min
Bola de bacalhau de Lamego
1 Std. 20 Min
Fogaça
3h
Regueifa da Páscoa
3h 15min
Bola de carne
1 Std. 20 Min