Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de trigo
- 60 g água
- 5 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 60 g farinha tipo 65
Poolish
- 60 g água
- Fermento de padeiro fresco um pedaço pequeno (1 g aprox.)
- 60 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 470 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 800 g
- Kalori
- 8713 kJ / 2114 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 426 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 21.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3h 40min
Bijoux de trigo e centeio
15h 20 min.
Pão rústico suíço
25h 20 min
Vianinhas
14h
Carcaças de espelta
23h 40min
Nuvem de espelta
16 Std. 30 Min
Pão de batata e nozes
15 Std. 40 Min
Broa de milho e centeio com massa-mãe
18 Std.
Pão Venezia
17h 10min
Pão de mistura de centeio e ervas
14h 30min
Pão de centeio e banha
16h 10min
Pão de lavrador
16h 15min