Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa-mãe de trigo
- 60 g água
- 5 g isco (massa-mãe de trigo e maçã)
- 60 g farinha tipo 65
Poolish
- 60 g água
- Fermento de padeiro fresco um pedaço pequeno (1 g aprox.)
- 60 g farinha tipo 65
Massa principal
- Azeite q.b. p/ untar
- 270 g água fria, mais q.b. p/ vapor
- 1 pedaço pequeno fermento de padeiro fresco (1 g aprox.)
- 470 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
- Besin Değeri
- şuna göre 800 g
- Kalori
- 8713 kJ / 2114 kcal
- Protein
- 63 g
- Karbonhidrat
- 426 g
- Yağ
- 7 g
- Lif
- 21.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pão de mistura simples
3 godz. 40 min
Vianinhas
14h
Pão de água com massa-mãe
21hod.
Nuvem de espelta
16 godz. 30 min
Bijoux de trigo e centeio
15 Std. 20 Min
Pão rústico suíço
25h 20min
Pão Venezia
17h 10min
Pão rústico
2h
Pão de mistura de centeio e ervas
14 Std. 30 Min
Baguetes
15sa
Pão de lavrador
16 Std. 15 Min
Massa-mãe
360h