Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g abóbora cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco esfarelado
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 40 g aguardente
- Óleo de amendoim q.b. p/ fritar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- Canela em pó q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 294.1 kJ / 70.3 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 79.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pudim de ovos
45 min
Bolo de ananás Retro na Varoma
1 Std.
Broinhas de castanha
1h 30min
Beilhós
2h
Pudim de castanhas
1h 30min
Torcidos de erva doce
Değerlendirme yok
Pão-de-ló de água
50 min
Filhoses de cenoura
1 Std. 5 Min
Fritos de laranja
1 Std. 25 Min
Filhós
1 Std.
Sonhos de abóbora
1h 10 min
Filhós de joelho
1h 30min