Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1100 g água
- 1 c. chá de sal
- 500 g abóbora cortada em pedaços
-
25
g fermento de padeiro fresco esfarelado
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65
- 40 g aguardente
- Óleo de amendoim q.b. p/ fritar
- Açúcar q.b. p/ polvilhar
- Canela em pó q.b. p/ polvilhar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 294.1 kJ / 70.3 kcal
- Protein
- 2.5 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 0.4 g
- Doymuş Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 0.7 g
- Sodyum
- 79.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Arroz de chocos
35min
Gelado de amora com ginjinha
24h
Ferraduras
1h 35 min
Folar doce
2h
Rosca de canela da Tia Adelina da Maria João Xavier
4h 30min
Filhós
1 Std.
Pudim de ovos
45min
Broas de erva doce
1 godz. 5 min
Filhoses de cenoura
1 godz. 5 min
Migas de couve e feijão frade
30min
Doce de tomate
30min
Colchão de noiva
1 Std. 10 Min