Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, coupés en lamelles
- ½ - 1 piment rouge frais, coupé en lanières fines
- 200 g de sucre roux
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1271.5 kJ / 303.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 55.3 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Foie gras sous-vide
72 Std.
Poires sous-vide à la cannelle
2 Std. 5 Min
Caramel liquide
25 Min
Dorer 250 g d'échalotes
25 Min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2hod. 20min
Chutney d'oignon rouge
24 godz.
Confit d'oignons rouges
4 Std.
Magret de canard, sauce aigre-douce à la cerise (cuisson sous-vide)
2 godz. 30 min
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Toffees au caramel
2 Std.
Sauce au caramel
1h 30min
Glace au caramel au beurre salé
14 Std.