Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 25 g d'huile d'olive
- 500 g d'oignons rouges, coupés en lamelles
- ½ - 1 piment rouge frais, coupé en lanières fines
- 200 g de sucre roux
- 1 c. à café de sel
- 200 g de vinaigre de vin rouge
- Besin Değeri
- şuna göre 100 g
- Kalori
- 1271.5 kJ / 303.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 55.3 g
- Yağ
- 6.3 g
- Lif
- 2.3 g
Alternatif tarifler
Caramel liquide
25min
Sauce au caramel
1h 30min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Moutarde mi-forte
25min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5min
Sous-vide filets de poulet
1h 55min
Chutney d'oignon rouge
24hod.
Ballotine de poulet sous-vide, sauce au poivron rouge
2 Std. 10 Min
Toffees au caramel
2 Std.
Confit d'oignons rouges
4hod.
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Foie gras sous-vide
72 Std.