Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Le biscuit roulé
- 3 œufs
- 125 g de mascarpone
- 25 g de farine de blé
Le croustillant au praliné
- 150 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 40 g de Pailleté Feuilletine™ ou de gavottes écrasés
- 40 g de pralin
La ganache montée
- 150 g de chocolat noir
- 225 g de crème liquide 35% m.g.
- 30 g de pralin, pour la finition
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 1940.4 kJ / 466 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Karbonhidrat
- 30.9 g
- Yağ
- 33.9 g
- Lif
- 2.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Charlotte au chocolat
6h 20min
Ganache au chocolat
20min
Bûche express au praliné
45min
Gâteau de Pâques
13h
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3 Std.
Tarte chocolat au lait et fraises
3 Std. 45 Min
Bûche chocolat-orange
3 Std. 45 Min
Gâteau de Pâques
1 godz. 55 min
Galette des Rois à la frangipane
2 Std.
Bûche chocolat-cassis
1 Std. 45 Min
Bûche meringuée au citron
1h 15min