Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa para tamal
- 250 g de harina de maíz nixtamalizado (p.ej. Maseca)
- 125 g de manteca de cerdo
- 1 cdita de polvo para hornear
- ½ cdita de sal fina
- 185 g de caldo de pollo
Chiles rellenos
- 200 g de carne de cerdo tipo chilorio (enlatado o en bolsa)
- 8 chiles poblanos chicos
- 16 hojas de maíz para tamal remojadas
- 1200 g de agua
Caldillo de jitomate
- 300 jitomate
- 1 cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 1 rama de epazote
- 300 g de frijoles negros cocidos y el caldo de los frijoles
- 125 g de crema ácida, para servir
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1771.4 kJ / 421.8 kcal
- Protein
- 12.6 g
- Karbonhidrat
- 42 g
- Yağ
- 23.9 g
- Lif
- 6.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Esquites de feria
25 min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Cochinita pibil
4h
Salsa borracha
15 分钟
Salsa tampico
10min
Chicharrón en salsa verde
35 min
Chiles güeros rellenos
55min
Adobo básico
30 min
Pasta al poblano
35 min
Crema de chile poblano
25 min
Tortitas de carne en salsa verde
1sa 40 dk
Albóndigas con jitomate al chipotle
1sa