Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 1 gałązka estragonu, świeżego, tylko liście
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 1 łyżka białego octu winnego
- 200 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 885.3 kJ / 211.6 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 1.6 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 261.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sos holenderski
15 Min
Sos holenderski – 250 ml
15 Min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5min
Steki w sosie z zielonego pieprzu, purée ziemniaczane z grzankami
1 Std. 15 Min
Sos z czerwonego wina
40 Min
Sos choron
20 min
Sos béarnaise
20 min
Sos maltański
10min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35 Min
Kremowy dressing francuski
10min
Sos majonezowy z chimichurri
10min
Vitello tonnato - mięso na zimno z sosem z tuńczyka
25h 20min