Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g cebuli szalotki, przekrojonej na pół
- 1 gałązka estragonu, świeżego, tylko liście
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 1 łyżka białego octu winnego
- 200 g masła, pokrojonego na kawałki
- 4 żółtka
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, mielonego
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porcję
- Kalori
- 885.3 kJ / 211.6 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Karbonhidrat
- 1.6 g
- Yağ
- 22.1 g
- Doymuş Yağ
- 13.5 g
- Lif
- 0.2 g
- Sodyum
- 261.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sos cytrynowy
20 min
Sos beszamelowy (bez alergenów)
10 min
Sos serowy roquefort
20 min
Sos maślany (sos beurre blanc)
35min
Sos béarnaise
20 min
Sos holenderski – 500 ml
15 Min
Winegret w stylu azjatyckim
10 min
Sos bordoski (sos bordelaise)
1h 5min
Dressing z sera pleśniowego w stylu amerykańskim
5 Min
Sos holenderski – 250 ml
15 Min
Sos holenderski
15 Min
Sos beszamelowy
15 Min