Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g Sonnenblumenkerne
- 5 Zweige Thymian, abgezupft
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 2 Schalotten, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, klein
- 2 Gläser getrocknete Tomaten, in Öl (à 280 g), abgetropft und 30 g Öl aufgefangen
- 1 TL brauner Zucker
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 30 g Tomatenmark
- 1 Zitrone, Bio, Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Olivenöl zum Bedecken
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Schraubglas
- Kalori
- 3488 kJ / 835 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 43 g
- Yağ
- 67 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Petersilien-Pesto mit gerösteter Paprika
5 Min
Paprika-Dip
50min
Möhre trifft Orient
1j 15 menit
Ingwerdip
5 Min
Süß-scharfes Mangodressing
10 min
Zwiebel-Chutney
40 dk
Tomatenpesto
10 min
Paprika-Walnuss-Dip
5 Min
Hirtencreme
1j 15 menit
Grüner Kräuteraufstrich
25 dk
Petersilie-Chili-Pesto
10 min
Walnuss-Pesto
10 min