Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La base (le jour même)
- 1000 g de coings, non épluchés
- 1000 g d'eau
Les pâtes de fruit (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé (3-4 citrons)
- 10 g d'huile neutre
La gelée de coing (le jour même)
- 900 g de sucre en poudre
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé
Les pâtes de fruit (le lendemain)
- 200 g de sucre en poudre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 5832.7 kJ / 1378 kcal
- Protein
- 1.7 g
- Karbonhidrat
- 340 g
- Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 5.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture de pastèque
30 min
Confiture de figues
1h 30min
Confiture d'abricots
6u.
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Confiture de cerises
6u.
Confiture de cerises
2u. 30min
Gelée de coing et pâte de fruits
72 godz.
Gelée de coing
1 Std.
Coulis de tomates aux herbes de Provence
1 Std.
Confiture de tomates vertes
24h
Confiture de prunes à l'armagnac
6u.
Pâte de coings
1h 45 min