Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1500
g de fruits rouges frais variés, lavés et équeutés
veya 1500 g de fruits rouges surgelés variés, décongelés - 1000 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction du poids de jus de fruits (voir "Conseil(s)")
- 2 sachets d'agar-agar (4 g env.)
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 6166 kJ / 1457.3 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 363.3 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 20.7 g
- Sodyum
- 17.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture de rhubarbe à la vanille
6h
Gelée de framboise
6h
Confiture de fraises
6h
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6h
Confiture d'abricots
6h
Confiture de cerises
6h
Gelée de pomme à la vanille
6h
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Confiture de framboises au romarin
30 min
Gelée de groseille
35min