Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1500
g de fruits rouges frais variés, lavés et équeutés
veya 1500 g de fruits rouges surgelés variés, décongelés - 1000 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction du poids de jus de fruits (voir "Conseil(s)")
- 2 sachets d'agar-agar (4 g env.)
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 6166 kJ / 1457.3 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 363.3 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 20.7 g
- Sodyum
- 17.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture de rhubarbe à la vanille
6hod.
Confiture pêche-myrtille
6hod.
Gelée de framboise
6hod.
Confiture de mirabelles
1h 20min
Confiture de cerises
6hod.
Confiture de fraises
6hod.
Confiture de cerises
2hod. 30min
Confiture de fruits rouges
1h
Confiture de framboises au romarin
30min
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24hod.
Confiture de prunes à l'armagnac
6hod.
Gelée de groseille
35min