![Gelée de fruits rouges Gelée de fruits rouges](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5C6E04AC-E88B-4244-B28C-5805426BCC24/Derivates/9e0d1c2a-90c1-4c0e-a53b-3492dfeaa4b1.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
1500
g de fruits rouges frais variés, lavés et équeutés
veya 1500 g de fruits rouges surgelés variés, décongelés - 1000 g de sucre en poudre, à ajuster en fonction du poids de jus de fruits (voir "Conseil(s)")
- 2 sachets d'agar-agar (4 g env.)
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- Besin Değeri
- şuna göre 1 bocal
- Kalori
- 6166 kJ / 1457.3 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Karbonhidrat
- 363.3 g
- Yağ
- 1.7 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 20.7 g
- Sodyum
- 17.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Confiture de mirabelles
1 Std. 20 Min
Gelée de pomme à la vanille
6 Std.
Confiture de quetsches à la cannelle
6 Std.
Confiture fraise-rhubarbe à la cardamome
24h
Confiture pêche-myrtille
6 Std.
Gelée de groseille
35 Min
Confiture de fruits rouges
1 Std.
Confiture de framboises au romarin
30 Min
Confiture de rhubarbe à la vanille
6 Std.
Confiture mirabelle-gingembre
1 Std.
Gelée de framboise
6 Std.
Confiture de cerises
6 Std.