Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 400 g Rinderhackfleisch
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Zucker
- 30 g italienische Kräuter, TK
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1411 kJ / 338 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffel-Wild-Gulasch
1h
Paprikagulasch
1 godz. 25 min
Hackfleischbällchen mit Tomaten-Oliven-Reis
1h
Blitz-Lasagne
1h
Paprika-Hack-Sauce
25 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 godz. 25 min
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25 min
Curryhuhn mit Champignons
30min
Putengeschnetzeltes zu Reis
40min
Chili con Crema
45min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Sauce Bolognese
35min