Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Suppengemüse (Sellerie, gelbe Rübe, Petersilienwurzel), in Stücken
- 20 g Rapsöl
- 800 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 100 g Karotten, in Scheiben (2 mm)
-
2
Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 1 EL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 150 g grüne Erbsen, tiefgekühlt, angetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 396 mg
Alternatif tarifler
Buttermilch-Bohnen-Suppe
45 min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40min
Kartoffeleintopf
40min
Hähnchen-Mais-Suppe, Brokkoli-Terrine
1 Std. 25 Min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 min
Hühner-Nudel-Eintopf
2小时
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 Min
Tomatensuppe mit Geflügel
30 min
Hühnerfrikassee
1h 20min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1 godz. 30 min