Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Suppengemüse (Sellerie, gelbe Rübe, Petersilienwurzel), in Stücken
- 20 g Rapsöl
- 800 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 100 g Karotten, in Scheiben (2 mm)
-
2
Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 1 EL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 150 g grüne Erbsen, tiefgekühlt, angetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 396 mg
Alternatif tarifler
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Steckrüben-Eintopf
45min
Hähnchen süß-sauer mit Reis
40min
Gefüllte Paprikaschoten
50min
Hackfleischrolle mit Apfel-Sauerkraut und Kartoffeln
1 godz. 25 min
Kartoffeleintopf
40min
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45min
Sauce Bolognese
35min
Kartoffelsuppe mit geräuchertem Lachs
35min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40min
Hühnerfrikassee
1 Std. 20 Min
Tomatensuppe mit Geflügel
30min