Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de poitrine fumée cuite en tranches
- 30 g de beurre
- 250 g de champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 150 g d'eau
- 200 g de lait
- du sel
- 250 g de pâtes sèches, type spaetzles (voir "Conseil(s)")
- 80 g de fromage blanc nature
- 80 g de munster, coupé en dés
- du poivre moulu
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2370 kJ / 567 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 50 g
- Yağ
- 29 g
Alternatif tarifler
Dampfnüdle (petits pains au lait vapeur)
3h
Streusel
2 Std.
Bibeleskaes alsacien
25 min
Pâté lorrain
15 Std. 30 Min
Spritzbredele
25 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35min
Galettes de viande et choucroute
40 Min
Gnocchi à l'amatriciana
25 min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Gratin de gnocchi au Mont-d'Or
1 Std. 15 Min
Manneles
1 Std. 30 Min
Spätzles aux girolles
50min