Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 38.8 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crémeux citron et framboises
2 Std. 30 Min
Crumble d'Alice pommes et noisettes
35min
Mousse au chocolat blanc et framboises
1 Std. 35 Min
Eclairs aux fruits rouges
12h
Minipannacottas à la pistache
6h 20min
Tarte Tatin caramel au beurre salé et sorbet yaourt
4h
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Îles flottantes et compotée de pommes
1h 40min
Glace vanille aux myrtilles
12h 30min
Meringues à la pistache
2 Std. 30 Min
Pavlova en verrine
14h 30min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min