Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de sucre en poudre
- 400 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de champagne
- 4 jaunes d'œufs
- 8 biscuits roses de Reims (mini)
- 3 c. à soupe de sucre roux
- 2 gouttes de colorant alimentaire rouge (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2240 kJ / 537.8 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Karbonhidrat
- 36.8 g
- Yağ
- 38.8 g
- Lif
- 0.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30min
Le vendômois
5h
Eton mess, fraises et rhubarbe
1 Std. 10 Min
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55 min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Crème de pêche et jambon serrano croquant
45min
Nage de crustacés au champagne
1 godz. 5 min
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15min
Pannacotta au chou-fleur et truite fumée
5h
Îles flottantes et compotée de pommes
1h 40min
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Mousse coco aux fruits de la Passion
2h 40min