Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 60 g de chiles secos, (guajillo, pasilla, y ancho), desvenados
- 1 pizca de comino en polvo
- 1 pizca de orégano
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 2 clavos de olor
- 1 diente de ajo, pelado
- 60 g de cebolla
- 500 g de jitomate, en trozos
- 2 cubos de caldo de res
- 20 g de aceite, (opcional)
- 10 g de vinagre de manzana
- 300 g de agua
- 1000 g de lomo de cerdo, en cubos (5 x 5 cm)
- 2 cditas de sal, o al gusto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porción
- Kalori
- 1746.1 kJ / 417.3 kcal
- Protein
- 35.5 g
- Karbonhidrat
- 10.6 g
- Yağ
- 26.4 g
- Doymuş Yağ
- 8 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 893.3 mg
Alternatif tarifler
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Tinga de pollo TM6
30 min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 min
Bisteces con papas en pasilla
1h 15 min
Pastel azteca
1h 20 min
Salpicón de res
1h
Bisteces en salsa verde TM6
45 min
Enchiladas suizas
1h
Entomatado de cerdo
1h
Pollo con mole TM6
1h
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min
Pollo con mole verde
1h