Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rote Bete
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 30 g Apfelessig
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 40 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, gegart, aus dem Kühlregal, in dünnen Scheiben
Remoulade
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g Gewürzgurken
- 1 Apfel, klein, geviertelt
- 60 g Salatcreme
- 300 g Sahnejoghurt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
Fisch
- 100 g Brötchen vom Vortag
- ½ TL italienische Kräuter, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 30 g Mehl
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 EL Milch
- 4 Prisen Pfeffer
- 8 Seelachsfilets, küchenfertig (à ca. 80 g)
- 50 g Öl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2961 kJ / 707 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Fischfrikadellen mit Kartoffeln, Kohlrabi und Dill-Sauce
1h
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Remoulade
10 min
Kräuterquark
10 min
Roastbeef mit Rösti und Tatarensauce
40min
Lachscreme mit Endiviensalat
2h
Salatsauce Sylter Art
48j
Saure-Sahne-Vinaigrette
10 min
Kibbelinge mit Knoblauchsauce
35 Min
Weiße Grundsauce - helle Basissauce mit weißem Gemüse
40min
Lammrollen mit Bayrisch Kraut und Kartoffel-Blini
1h 10min
Sahne-Dill-Dressing
5 min