Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Rote Bete
- 1 rote Zwiebel, halbiert
- 30 g Apfelessig
- ¼ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
- 40 g Wasser
- 50 g Olivenöl
- 400 g Rote Bete, gegart, aus dem Kühlregal, in dünnen Scheiben
Remoulade
- 10 Stängel Dill, abgezupft
- 40 g Gewürzgurken
- 1 Apfel, klein, geviertelt
- 60 g Salatcreme
- 300 g Sahnejoghurt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Zucker
Fisch
- 100 g Brötchen vom Vortag
- ½ TL italienische Kräuter, getrocknet
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Paprika edelsüß
- 30 g Mehl
- 2 Eier (Kl. M)
- 2 EL Milch
- 4 Prisen Pfeffer
- 8 Seelachsfilets, küchenfertig (à ca. 80 g)
- 50 g Öl
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2961 kJ / 707 kcal
- Protein
- 41 g
- Karbonhidrat
- 41 g
- Yağ
- 39 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kartoffelklöße
25 Std.
Matjes mit Radieschensalat
50 min
Glückstädter Matjestopf
3h 30min
Kräuterquark
10 min
Paniermehl
5 Min
Saure-Sahne-Vinaigrette
10 min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35min
Caesar-Salat-Dressing (eifrei)
10 min
Heringsstipp mit Drillingen
1h
Senf-Joghurt-Dressing
10 min
Remoulade
10 min
Bifteki mit pikantem Tomatendip
40min