Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
醃牛肉
- 300 克 牛肉 ,切條(約1X6公分)
- 5 克 蒜頭
- 5 克 薑 ,去皮
- 1 大匙 魚露
- 1 大匙 米醋
- 1 茶匙 純芝麻油
- 500 克 水
醬汁
- 5 克 薑 ,去皮
- 20 克 油
- ½ 大匙 魚露
- 1 大匙 米醋
- 1 大匙 醬油
- 40 克 檸檬汁
- 1 大匙 黑糖
- 150 克 高麗菜 ,切絲
- 50 克 紫洋蔥 ,切絲
- 10 克 新鮮辣椒 (任何種類) ,切斜片
- 1 大匙 杏仁片
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1685 kJ / 410 kcal
- Protein
- 32 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 25 g
- Lif
- 3 g