Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 克 洋蔥 ,切塊(約2公分)
- 120 克 新鮮香菇 ,切丁(約1公分)
- 60 克 金針菇 ,去根部,切段
- 80 克 雪白菇 ,去根部,剝散
- 120 克 鴻喜菇 ,去根部,剝散
- ½ 大匙 橄欖油
- 1 茶匙 鹽
- ¾ 茶匙 黑胡椒粉
- 60 克 花生醬 (顆粒)
- 20 克 油
- ¼ 茶匙 糖
- 90 克 豌豆苗 ,切段(約2公分)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 人份
- Kalori
- 1599.5 kJ / 385 kcal
- Protein
- 14 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 30 g
- Lif
- 11 g