Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di zucchero
- 150 g di vino rosso passito (vedere consigli)
- 125 g di olio di oliva
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- 1 ½ cucchiaino di semi di anice
- 1 pizzico di sale
- zucchero di canna q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 menit
Cantucci
1h 50min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4 Std.
Panpepato
25h 40min
Pizza di pasqua dolce
3sa
Castagnole
1j 20 menit
Maritozzo romano
11 godz.
Ciaramicola
1j
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Tozzetti
1j 30 menit
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1j