Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di zucchero
- 150 g di vino rosso passito (vedere consigli)
- 125 g di olio di oliva
- 15 g di lievito in polvere per dolci
- 1 ½ cucchiaino di semi di anice
- 1 pizzico di sale
- zucchero di canna q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 402 kJ / 96 kcal
- Protein
- 1.4 g
- Karbonhidrat
- 14.7 g
- Yağ
- 3.2 g
- Lif
- 0.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Ciambelline al vino rosso
1 godz.
Ciambella ciociara
3h
Crescia al formaggio
3h 10 min
Cantucci
1hod. 50min
Pizza di pasqua dolce
3h
Panpepato
25h 40 min
Torta di Pasqua al formaggio umbra
4h
Ciaramicola
1 godz.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Maritozzo romano
11 Std.
Tozzetti
1 godz. 30 min