Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di zucchero
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di latte + q.b.
- 20 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro a pezzi piccoli
- 550 g di farina manitoba + q.b.
- 1 uovo medio
- 20 g di liquore a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1629.3 kJ / 389.4 kcal
- Protein
- 10 g
- Karbonhidrat
- 69.1 g
- Yağ
- 7.6 g
- Doymuş Yağ
- 33.8 g
- Lif
- 2.6 g
- Sodyum
- 224.8 mg
Alternatif tarifler
Torta di rose
2 Std.
Treccia di pan brioche ripiena
2h 20min
Torta di rose al gianduia
4h 10min
Pan brioche allo yogurt
5 Std. 15 Min
Crespelle di Teramo
1 Std. 15 Min
Piadina romagnola farcita
55min
Panini da picnic ai tre gusti
1 Std. 30 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4h 20 min
Pandolce variegato alla confettura
9 godz.
Veneziane mignon
2h 30 min
Treccine al finocchio
3 Std.
Panone di Natale
2h 30 min