Cihazlar ve Aksesuarlar
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
Hazırlık 1sa 15 dk
Toplam 1sa 35 dk
32 adet
Malzemeler
Hamur
-
sıvı yağ yağlamak için ekstra yağ1 yk
-
su gerekirse ekstra su150 g
-
un hamuru açmak için ekstra un300 g
-
tuz¼ tk
-
su
Dolgu ve Mantılar
-
beyaz lahana yaprağı parçalara bölünmüş (3-4 cm)400 g
-
tuz1 ½ tk
-
orta yağlı dana kıyma ikiye bölünmüş350 g
-
su530 g
-
soya sosu20 g
-
2 tk sakepirinç sirkesi2 tk
-
şeker½ tk
-
toz karabiber½ tk
-
susam yağı1 yk
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Protein
3 g
Kalori
318 kJ /
76 kcal
Yağ
4 g
Karbonhidrat
7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Dünya Turu
23 Tarif
Türkiye
Türkiye
Her Katında Ayrı Lezzet
72 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Surimi ve Krem Peynirli Sushi (Osmancık Pirinci ile)
1sa 20 dk
Fırınlanmış Hindi ve Sebzeli Gravy Sos
55sa
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
40 dk
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 dk
Pratik Puf Hamuru
2sa
Domates Soslu, Sebzeli, Bulgurlu Köfte
50 dk
Ekşili Köfte
1sa 15 dk
Dim Sum 'Shao Mai'
2sa
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16sa
Kremalı ve Çıtır Karamelli Berliner
5sa 30 dk
Çin Usulü Dana Eti
1sa 20 dk
Mantı
1sa 45 dk