Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 5 branches de romarin frais, les feuilles uniquement
- ½ bouquet de basilic frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet d'origan frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- ½ bouquet de persil frais, les feuilles uniquement (env. 15 g)
- 8 gousses d'ail
- 2 citrons, le zeste et le jus
- 2 c. à café de sel
- 3 oignons de printemps, en morceaux (2 cm)
- 1500 g de gigot d'agneau, désossé
- 1000 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1182 kJ / 282.5 kcal
- Protein
- 24.8 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 0.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Lasagne à la bolognaise
2 Std. 30 Min
Magret de canard, sauce à l'orange et au gingembre, purée de pomme de terre et haricots verts
1 Std. 10 Min
Couscous royal
1 Std. 10 Min
Donuts sushi
Değerlendirme yok
Affogato de bananes rôties
10 Std. 55 Min
Omelette thaïe farcie au poulet
50 Min
Poitrine de porc, nouilles ramen et sauce barbecue
4h 25min
Boulettes de viande à la sauce tomate
45 Min
Légumes farcis
1 Std. 20 Min
Sauce béarnaise
15 Min
Poulet au garam masala
50 Min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35 Min