Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Massa
- 320 g água
- 20 g açúcar
-
20
g fermento de padeiro fresco
veya 1 c. chá de fermento de padeiro seco - 500 g farinha
- 50 g azeite, mais q.b. p/ untar
- 1 c. chá de sal
Recheio
- 10 g manjericão
- 150 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 35 g azeite
- 2 dentes de alho
- 300 g cebola cortada em lâminas
- 350 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- ½ malagueta cortada em rodelas (isteğe bağlı)
- 150 g queijo ricota
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 150 g salsichas picantes cortadas em rodelas
- Óleo q.b. p/ fritar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 unidade
- Kalori
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Risoto de tamboril
50min
Pastéis recheados com carne
2h 15min
Piza Margarita
1u. 45min
Bolachas de queijo e alecrim
50min
Galete de tomate
45min
Chamuças de batata e coentros
45min
Focaccia recheada
1h 25min
Massa folhada de chocolate
1h 40min
Calzone de cogumelos e mozarela
1h 40min
Rosca de queijo e presunto
2h
Risoto de bacon e avelã
40min
Nuvens de batata com bacon e ovo
1h 15min