Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 50.2 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Filone di sola semola
2h 50min
Pagnotta casereccia
5sa 10 dk
Ciabattine
3 godz. 30 min
Pane al semolino
4h
Panini all'olio
3h 10min
Pagnotta al rosmarino
3 godz. 30 min
Mantovanine
2h 45min
Ciabattine veloci
3h 10min
Il pane di Altamura
4h
Rosette
5u. 20min
Pane tipo ciabatta
26 godz.
Corona bordolese
5u. 20min