Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 280 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- 10 g di lievito di birra fresco
- 500 g di farina tipo 0
- 10 g di sale
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 992 kJ / 237 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 50.2 g
- Yağ
- 0.6 g
- Lif
- 2.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane barese
6h 15 min
Filone di sola semola
2 godz. 50 min
Pane al semolino
4h
Pagnotta casereccia
5sa 10 dk
Pane tipo ciabatta
26 Std.
Pane bianco
3 godz.
Rosette
5h 20min
Mantovanine
2h 45min
Pane allo zafferano (Cuchaule)
2 Std. 30 Min
Ciabattine veloci
3h 10min
Pane pugliese
29sa 20 dk
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min