Crostata di mandorle e ricotta
TM6 TM5 TM31

Crostata di mandorle e ricotta

4.3 (36 değerlendirme)

Malzemeler

Pasta frolla

  • 80 g di zucchero
  • 300 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 1 tuorlo
  • 130 g di burro a pezzi

Ripieno

  • 80 g di mandorle pelate
  • 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 80 g di zucchero
  • 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
  • 2 uova

Besin Değeri
şuna göre 1 fetta
Kalori
2050 kJ / 490 kcal
Protein
13 g
Karbonhidrat
52 g
Yağ
27 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler