Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta frolla
- 80 g di zucchero
- 300 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- 130 g di burro a pezzi
Ripieno
- 80 g di mandorle pelate
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 80 g di zucchero
- 250 g di ricotta fresca, ben scolata dal siero
- 2 uova
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 2050 kJ / 490 kcal
- Protein
- 13 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 27 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Sbriciolata alle mandorle e crema al limone
55min
Torta di mele e nocciole
1 Std.
Crostata di mele
1 Std. 5 Min
Torta di limone e mandorle
1 Std. 20 Min
Nuvola all'arancia
1 Std. 5 Min
Crostata mele e cannella
1 Std. 20 Min
Crostata di mele con crema di mandorle
1 Std. 15 Min
Torta soffice al pistacchio di Bronte
1 Std. 30 Min
Torta all'amaretto con crema
1 Std. 5 Min
Crostata morbida alla ricotta e frutti di bosco
1 Std.
Torta fior d'arancia
50 Min
Crostata di ricotta e mirtilli
55min