Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g farinha de milho branca
- 1000 g água, mais q.b. p/ cozer
- 200 g carne de vaca p/ cozer cortada em pedaços
- 75 g presunto cortado em pedaços
- 80 g chouriço cortado em pedaços
- 1 perna de frango s/ pele
- 200 g ossos de suã cortados em pedaços
- 100 g entremeada
- 500 g sangue de porco
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de piripíri
- ½ c. chá de cominhos em pó
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 1782.9 kJ / 426.1 kcal
- Protein
- 34.7 g
- Karbonhidrat
- 19.1 g
- Yağ
- 23.2 g
- Doymuş Yağ
- 7.8 g
- Lif
- 2.1 g
- Sodyum
- 862.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bolinhos de bacalhau
1óra
Arroz de cabidela
50min
Leite creme
25 Min
Francesinha, cachorro e pica-pau
50min
Chanfana de borrego
24h
Pudim abade de Priscos
2 Std. 15 Min
Papas de sarrabulho à moda de Braga
1 godz. 50 min
Aletria de cortar à faca
35 min
Pudim de laranja
5óra
Rabanadas
55min
Bola de carne
1h 20min
Francesinha
1óra