Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 克 新鮮青辣椒 ,切段(約3公分)
- 15 克 蒜頭
- 15 克 香菜
- 1 茶匙 小茴香籽
- ½ 茶匙 辣椒粉
- ½ 茶匙 印度芳香佐料(葛拉姆馬薩拉)
- 1 茶匙 鹽
- 130 克 原味優格
- 500 克 豬腱肉 ,切塊(約3公分)
- 200 克 洋蔥 ,切塊(約4公分)
- 20 克 奶油
- 150 克 馬鈴薯 ,去皮,切丁(約1公分)
- 300 克 雞肉高湯
- 240 克 茉莉香米 ,洗淨瀝乾
- 50 克 葡萄乾
- 1 茶匙 薑黃粉
裝飾
- 60 克 去皮杏仁
- 50 克 葡萄乾
- 15 克 奶油
- 20 克 香菜 ,只取葉子
- Besin Değeri
- şuna göre 1 整份食譜
- Kalori
- 11951 kJ / 2859.1 kcal
- Protein
- 154.2 g
- Karbonhidrat
- 344.1 g
- Yağ
- 96.5 g
- Lif
- 20.6 g