Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta sfoglia
- 300 g di farina tipo 00 + q.b.
- 300 g di burro congelato, a tocchetti
- 2 pizzichi di sale
- 150 g di acqua
Farcitura
- 150 g di mandorle pelate
- 130 g di zucchero
- 1 cucchiaino di aroma di vaniglia
- 1 uovo
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
Terminare la preparazione
- 250 g di marroni cotti e pelati a tocchetti
- 1 fagiolo secco
- 1 uovo, leggermente sbattuo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 284 kJ / 683 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Karbonhidrat
- 52 g
- Yağ
- 48 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane rustico
2h
Panperduto
30min
Torta salata multistrato
3 Std. 30 Min
Éclair di primavera alla verbena
Değerlendirme yok
Danesi alle pesche (di Luca Montersino)
Değerlendirme yok
Patè al formaggio di capra
10min
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1h 35min
Panna cotta danese
8h 25 min
Mousse ai frutti rossi
4h
Pane dolce con frutta secca
2h
Kouign-amann
Değerlendirme yok
Bougatsa greca miele e pistacchi
4h