Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 280 g di acqua
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (vedere varianti)
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0 +q.b.
- 10 g di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodori maturi a metà
- 5 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- semola di grano duro q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 36.5 g
- Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Focaccia alle cipolle
2h 20min
Focaccia con salsiccia
1 Std. 50 Min
Focaccia alle melanzane
1 Std. 50 Min
Panini dolci ai mirtilli
4 godz.
Focaccia di patate
2 Std. 50 Min
Pizza di patate alle verdure
2 Std.
Piccoli filoni alle olive verdi
2 Std. 30 Min
Biscotti di Basilea
1 Std. 50 Min
Focaccia con patate e rosmarino
2 godz. 35 min
Fatayer con formaggio e menta
1 godz.
Spianata sarda
7h 45min
Filoncini alla cipolla
3 Std. 50 Min