Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 280 g di acqua
- 1 bustina di lievito di birra disidratato (vedere varianti)
- 25 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di semola di grano duro
- 200 g di farina tipo 0 +q.b.
- 10 g di sale
Ripieno
- 1 spicchio di aglio
- 700 g di pomodori maturi a metà
- 5 g di sale
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- semola di grano duro q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1113 kJ / 266 kcal
- Protein
- 5.7 g
- Karbonhidrat
- 36.5 g
- Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 2.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ravioli sardi (Culurgiones)
2h 30 min
Focaccia croccante
2h 10min
Il pane di Altamura
4h
Focaccia alle melanzane
1h 50min
Pabassinas di Mongongiori
1h 30 min
Panada sarda
2 Std. 55 Min
Panini farciti alla marocchina (Batbout)
2óra 40p
Focaccia di verdure
40 min
Croissant al burro (alla maniera de Colazione da Tiffany)
5h 15 min
Makhmar (Focaccia marocchina)
2h 20min
Brioche alle erbe con verdure grigliate e scamorza
5h 30 min
Filoncini alla cipolla
3j 50 menit